Välkommen till LUKaS

Vad är LUKaS?

LUKaS är Luleå tekniska Universitets Kristna Studentförening. Vi vill vara en samlingspunkt för alla kristna studenter vid universitetet oavsett samfundstillhörighet. Vi välkomnar givetvis även dem som inte har anknytning till någon kyrka. LUKaS är ansluten till den kristna riksrörelsen Credo. I enlighet med Credos vision vill vi i LUKaS göra Jesus Kristus känd, trodd, lydd och älskad bland studenterna vid Luleå tekniska Universitet och därmed vara en del i Credos organisation. Om du har frågor om kristen tro eller känner att du vill ha kontakt med andra kristna vid universitetet så är du varmt välkommen till oss.

LUKaS på Facebook

Hemsidan hålls uppdaterad, men för dig som använder Facebook vill vi även välkomna dig till att gå med i vår Facebookgrupp.
Gå till LUKaS Facebookgrupp
Eller gilla vår Facebooksida

Vad är Credo?

Credo är latin och betyder "Jag tror". Credo har vuxit fram som en fri rörelse inom Svenska kyrkan men samlar idag ungdomar från många kristna traditioner. Credo finns i stora delar av Sverige med arbete på universitet, högskolor, gymnasier och några högstadieskolor. Credo är en del av den världsvida studentrörelsen IFES, International Fellowship of Evangelical Students.

Samlingar

LUKaS kommer att träffas på torsdagkvällar nu framöver. Se programmet för aktuella samlingar. Det finns även mindre bön- och bibelstudiegrupper som träffas hemma hos varandra.

Intresserad?

Om du skulle vilja komma i kontakt med någon i LUKaS så kan du antingen komma på någon av våra samlingar eller skicka ett mail så hör vi av oss till dig. Vi har även kontaktpersoner som du kan ringa.
Vill du så kan du gå med i LUKaS mailing-lista och genom den få information om kommande samlingar eller annat som rör LUKaS.

Frågor om LUKaS: lukas@ludd.ltu.se

Gå med i mailinglistan

Via vår mailinglista informerar vi om föreningens kommande aktiviteter. Skriv in dig i mailinglistan här . Nytt mail i början på varje vecka.

Bli medlem?

Är du student vid LTU och vill bli medlem i LUKaS? Inför detta beslut kan du ta en titt på föreningens stadgar och målsättning genom att klicka här

Denna websida © 2000-2016 LUKaS - Luleå Tekniska Universitets Kristna Studentförening.
Senast uppdaterad: 2016-01-07  
Layout: Petrus Bergman , Webmaster: Josef Lundberg <lukas-webmaster@lists.ludd.ltu.se>